KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kontrole

Kuratorium Oświaty w Łodzi - Zgodność organizacji zajęć rewalidacyjnych z zaleceniami zawartymi w orzeczeniu o potrzebie kształcenia specjalnego
- 16.01.2015r.

PSSE w Zgierzu - Ocena stanu sanitarnego placówki – z dnia 05.12.2014r.

Kontrola stanu bezpieczeństwa i higieny pracy w Miejskim Przedszkolu nr 15 w Zgierzu
- 29.08.2014r.

Okresowy przegląd i konserwacja podręcznego sprzętu gaśniczego - 10.03.2014r.

PSSE w Zgierzu - Ocena stanu sanitarnego placówki – z dnia 19.11.2013r.

Kontrola stanu bezpieczeństwa i higieny pracy w Miejskim Przedszkolu nr 15 w Zgierzu
- 29.08.2013r.

Kuratorium Oświaty w Łodzi - Zgromadzenie informacji dotyczącej rekrutacji na rok szkolny 2012/13 w zakresie przyjmowania do przedszkola dzieci 5 -6 letnich na podstawę programową wychowania przedszkolnego - 16.05.2013r. - protokołu nie przekazano.

Kuratorium Oświaty w Łodzi – Ewaluacja w obszarach zarządzanie i efekty – 28.01.2013r. - 01.02.2013r.

Kuratorium Oświaty w Łodzi – Kontrola w zakresie prawidłowości organizacji oddziału przedszkolnego – z dnia 22.11.2012r.

PSSE w Zgierzu - Ocena stanu sanitarnego placówki – z dnia 25.09.2012r.



W Biuletynie Informacji Publicznej Miejskiego Przedszkola nr 15 w Zgierzu zamieszczana będzie na bieżąco dokumentacja dotycząca kontroli przeprowadzonych po 29.02.2012r.

Informacje dotyczące kontroli przeprowadzonych przed 29.02.2012r. udostępniane będą na wniosek.

Podmiot udostępniający informację:
Miejskie Przedszkole nr 15 w Zgierzu
data: 17-03-2015
data: 17-03-2015
data: 17-03-2015
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 03-03-2015 - Edycja treści
  • 29-11-2012 - Edycja treści
  • 27-09-2012 - Edycja treści
  • 26-03-2012 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 596